NAPREDNA DENTALNA MEDICINA | DIJAGNOSTIKA | LABORATORIJ | SKRB NAKON TRETMANA

Advanced Implantology and Cosmetic Dentistry

INSTITUT

NAPREDNA DENTALNA MEDICINA OD 2000

Osnovan 2000. godine, Institute Dentalna Jelusic nudi usluge najnaprednije implantološke i estetske dentalne medicine u Europi. Smješten u ekskluzivnoj lječilišnoj destinaciji grada Opatije, naš Institut objedinjuje napredne dentalne tretmane uz podršku specijalističke dijagnostike i najsuvremenijeg laboratorija.

Advanced Implantology and Cosmetic Dentistry
advanced-dental-services
medical-dental-implants-london
luxury-institute-dentalna-jelusic
advanced-implantology-croatia
conservative-dentistry-london
best-dental-implants
advanced-dental-treatments

DIGITAL RTG
3D CBCT
DIGITALNI OTISAK
3D MODELIRANJE
3D PLANIRANJE

ALL-ON-4®
TREFOIL
ZYGOMA
DIZAJN OSMIJEHA
INVISALIGN
REGENERACIJA KOSTI

‘Sve na jednom mjestu’

all-on-4-dental-implants
advanced-dental-treatments

KONTROLE
ORALNO ZDRAVLJE
PREVENCIJA
EDUKACIJA PACIJENATA
IZBJELJIVANJE
REDOVTI KONTROLNI PREGLEDI

CAD/CAM
CIRKON
KERAMIKA
DIGITALNI DIZAJN
LJUSKICE
KRUNICE

KONTROLE
ORALNO ZDRAVLJE
PREVENCIJA
EDUKACIJA PACIJENATA
IZBJELJIVANJE
REDOVTI KONTROLNI PREGLEDI

CAD/CAM
CIRKON
KERAMIKA
DIGITALNI DIZAJN
LJUSKICE
KRUNICE

Sterilizacija

Naš Institut pridaje veliku pažnju kontroli i sterilizaciji svih naših instrumenata i opreme. Naš sterilizacijski protokol je u skladu sa najstrožim svjetski priznatim kriterijima i ISO 9001 certifikatom standarda kvalitete kojeg posjedujemo.

Instrumenti koje koristimo u radu organiziraju se i skladište prema protokolu Instrument Management System tvrtke Hu-Friedy, jednog od svjetskih lidera u proizvodnji i rukovanju kirurškim instrumentima.

Prilikom korištenja svakog pojedinog instrumenta, skeniramo njegov digitalni kod

te automatski provjeravamo njegovu sterilizacijsku ispravnost. Takav protokol nam pruža uvid u vrijeme i mjesto korištenja svakog instrumenta te sve to bilježimo u klinički karton pacijenta (slijednost).

Kod nas ste sigurni da su svi naši instrumenti, uključujući i rotacione instrumente na dentalnoj stolici, očišćeni i sterilizirani na više razina.

Protokol sterilizacije instrumenata kojeg koristi naš Institut sastoji se od dezinfekcija instrumenata u ordinaciji odmah nakon

njihove upotrebe, daljnjeg mehaničkog čišćenja u prostoru sterilizacije nakon čega slijedi termodezinfekcija u posebnom uređaju. Instrumenti se zatim sortiraju i pakiraju u posebne koverte te se tako zapakirani i složeni finalno steriliziraju u autoklavu Klase B (najsigurnija vrsta uređaja te namjene).

Posljednja aktivnost prije njihovog arhiviranja je obilježavanje instrumenata naljepnicama sa digitalnim kodom, sve, kako bi znali valjanost sterilizacije i imali uvid u njihovo daljnje korištenje.

Sterlisation
Sterlisation
Sterlisation
Sterlisation
Sterlisation

20 najboljih implantoloških centara u Europi

Naš je Institut jedan je od ponosnih članova European Centers for Dental Implantology (ECDI). To su centri izvrsnosti koji svoj rad temelje na znanju i iskustvu te primjeni najsuvremenijih tehnologija i metoda rada u dentalnoj implantologji. Institut je također i član udruženja Leading Implant Centers čiji su članovi vodeće svjetske klinike za implantologiju. Dr Jelušić međunarodno je priznati predavač i kliničar u području dentalne implantologije. 

ecdi-logo-dr-jelusic
exclusive-treatments-services
award-winning-dr-jelusic
dental-specialist-team-jelusic
advanced-treatment-services
all in one place dental
iso9001 jelusic

Jamstvo kvalitete

Naša klinika usvojila je standard ISO 9001:2015, međunarodni certifikat koji jamči kvalitetu i primjenu najviših standarda u sklopu svih naših dentalnih usluga.

LABORATORIJ

Naš vrhunski dentalni laboratorij u suradnji s našim stručnjacima, specijalistima za različita područja dentalne medicine osigurava maksimalnu preciznost i učinkovitost kod svakog tretmana.

 

Uz najmoderniju dijagnostičku tehnologiju, poput sustava CAD/CAM, inovativne materijale i sustave kao što je All-on-4®, za naše pacijente postižemo najbolje rezultate u najkraćem vremenskom roku.

 

Najveća prednost našeg vlastitog laboratorija u sklopu Instituta jest suradnja između naših liječnika i zubnih tehničara. Izravna izmjena informacija za različite tretmane omogućuje nam da kontinuirano uvodimo inovacije i razvijamo vodeće tretmane u našoj djelatnosti.

Najnapredniji dentalni tretmani u Europi ‘Sve na jednom mjestu’.

DIJAGNOSTIKA Instituta

Precizna dijagnostika prethodi uspješnom liječenju bilo kojeg oboljenja. Napredna tehnologija i oprema kojom raspolažemo jamči najveću kvalitetu i preciznost dentalne dijagnostike.

 

Na taj način sa sigurnošću utvrđujemo trenutno stanje pacijenta kako bismo mogli razmotriti i odabrati najbolji postupak liječenja. Dijagnostiku provodimo pomoću niza RTG uređaja, poput malog RTG uređaja u samoj ordinaciji, panoramskog RTG-a i CT uređaja (3D CBCT).

 

Ti sustavi omogućuju nam snimanje visokokvalitetnih radiografskih, panoramskih i trodimenzionalnih RTG snimki usta i zubi.

 

Dijagnostički 3D profili pretvaraju se u 3D snimke čeljusti što omogućuje precizno pozicioniranje važnih anatomskih struktura i pomaže u pouzdanom planiranju implantata ili regenerativnih kirurških zahvata.

the-institute-diagnostics-london
advanced-3d-dental-technology

3D tehnologija

3D CBCT snimanje podrazumijeva računalnu simulaciju koja nam omogućuje vizualizaciju strukture kosti u virtualnom okruženju. Ovi dijagnostički postupci omogućuju nam da vidimo sve detalje i specifične karakteristike koji se ne vide pri kliničkom pregledu ili na standardnim rtg slikama.

Implantate planiramo u virtualnoj stvarnosti u skladu sa svim anatomskim strukturama i protetskim potrebama pacijenta. To je značajan napredak u smislu preciznosti i sigurnosti. 3D tehnologija omogućuje nam učinkovit rad uz primjenu izrazito visokih standarda u iznimno kratkom vremenu.

dental-panoramic-images

Panoramske slike

Panoramski rtg bilježi potpunu sliku gornje i donje čeljusti s kompletnim anatomskim strukturama sinusa, čeljusti i zuba. Te slike služe kao referentne slike stanja pacijenta kod inicijalnih konzultacija, tijekom liječenja i kao kontrolne slike za njegu nakon tretmana.

intraoral-dental-imaging

Dentalne slike

Riječ je o ciljanoj dentalnoj rtg snimci pojedinog zuba ili implantata koja nam svojom visokom preciznošću pruža detaljne informacije o okolnoj kosti, karijesu te dužini korijenskog kanala.

all-on-4-dental-implants-london

‘Umjetnost dentalne medicine’

Pogledajte film
advanced-dentistry-london
INSTITUTE DENTALNA JELUSIC OD 2000.
INSTITUTE DENTALNA JELUSIC
OD 2000.
revolutionising-dentistry
revolutional-dentistry
revolutional-dental-technology
dental-art
ecdl-logo

Član ekskluzivnog dentalnog kluba

TOP 20 IMPLANTOLOŠKIH CENTARA U EUROPI

Osnovano 2005, ECDI je udruženje vodećih dentalnih implantoloških centara koji objedinjuju kvalitetu i stručnost s najnovijim inovacijama diljem Europe i Svijeta.

Osnovicu našeg rada čini implantologija temeljena na znanosti, tehnologiji i iskustvu. Bliska suradnja naših specijalista, izmjena iskustva i podataka osiguravaju najviše standarde i izvrsnost Centara. Sve kako ispunili očekivanja, želje i potrebe naših pacijenata.

dental-diagnostics-harley-street

Udruženje vodećih implantoloških centara u Europi.

Što pružamo?

U ECDI centrima svake godine usađuje se do 15 000 implantata. Naši liječnici međusobno aktivno komuniciraju kako bi izmjenjivali svoja znanja i koristili rezultate najnovijih istraživanja iz područja implantologije.

Centri izvrsnosti

Postoji sedamnaest centara izvrsnosti, uključujući one u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Švicarskoj, Hrvatskoj, Luksemburgu, Danskoj, Litvi, Islandu, Mađarskoj i Grčkoj, koji ispunjavaju kriterije za naš ECDI certifikat kvalitete.

Naše jamstvo

Naše članstvo u ECDI zajednici jamči izvrsnost, kompetentnost i dugogodišnje iskustvo sukladno strogim kriterijima ECDI certifikata.

famous-dental-orthodontics-treatment-croatia

Tim Instituta

Od 2000. godine našim pacijentima pružamo najnaprednije dentalne tretmane temeljene na dugogodišnjem iskustvu i stručnosti naših liječnika, sestara i tehničkog tima. Postali smo međunarodno priznati ‘centar napredne stomatologije’ zahvaljujući kontinuiranoj edukaciji iz svih područja dentalne medicine.

 

Stručnjaci iz različitih područja dentalne medicine na raspolaganju su svim našim pacijentima, sukladno njihovim potrebama i vrstama tretmana. Članovi našeg tima redovito pohađaju najbolje programe izobrazbe diljem Europe kako bismo osigurali primjenu najviših standarda dentalne prakse.

DIGITALNI RADNI PROCES

Dentalna revolucija...

U našem Institutu koristimo novu generaciju tehnologije koja donosi revolucionarne promjene u dentalnoj medicini. Digitalna 3D dijagnostika i iTero – digitalno snimanje unutar usne šupljine omogućava nam uzimanje kompletnog otiska i snimanja usta i zubi koji se isporučuje direktno u naš laboratorij radi izrade (CAD/CAM) personaliziranih modela, aparatića, krunica i ljuskica.

Integracija iTero digitalne tehnologije u ordinaciji sa našim u “Sve na jednom mjestu“ konceptom omogućuje nam potpunu integraciju i besprijekorne tretmane.

best-dental-care-london
dental-revolution-london.jpg
luxury-dental-care-london
cosmetic-denta-treatment-london
institute dentalna jelusic opatija
harley-street-dental-implant-centre
best-permanent-teeth-implants

Što je digitalni radni proces?

Uz pomoć digitalnog snimanja i otiskivanja (Intra Oral Scanning) pomičemo granice moderne stomatologije omogućujući pacijentima preliminarni realističan prikaz trenutnog stanja, ali i rezultata budućeg tretmana. Skraćujemo broj posjeta i trajanje tretmana. Ova tehnologija omogućuje izradu vrlo preciznih nadomjestaka koji našim pacijentima jamče ugodnije i učinkovitije tretmane.

Korištenjem tehnologije iTero i prozirnih aparatića Invisalign u ortodontskim tretmanima možemo učinkovito korigirati položaj zubi dok pacijenti nastavljaju normalno živjeti, jesti, baviti se sportom, bez potrebe za neugodnim konvencionalnim aparatićima.

invisalign-aligners-offer

3D CBCT DIJAGNOSTIKA, OTISCI, LABORATORIJSKI DIZAJN I PERSONALIZIRANA IZRADA (CAD/CAM)

a-dental-revolution-jjelusic

Kako iTero pomaže?

Tehnologija iTero Institutu pomaže u isporuci inovativnih, modernih i cjelovitih rješenja u skrbi za pacijente.

U Institutu

Cjelovita analiza slučajeva

U dentalnoj ordinaciji

Digitalno otiskivanje Intra Oral Scanning

U dijagnostici

3D CBCT digitalni 3D prikaz

U dentalnom laboratoriju

Digitalno oblikovanje i izrada protetskih radova – CAD/CAM

itero-patient-care
advanced-dental-patient-care
best-dental-patient-care
team-jelusic-patient-care
advanced-patient-care-london

‘Tretmani s potpunim dentalnim digitalnim radnim procesom’

Integracija tehnologije iTero u našu filozofiju pružanja usluga „Sve na Jednom Mjestu“ za besprijekorne tretmane

3d-digital-impressions

3D digitalni otisci

proximal-caries

Detekcija karijesa

no-harmful-radiation

Bez štetne radijacije

intraoral-camera

Intra-oralno snimanje

real-time-timelapse

Sve u realnom vremenu

simulation-capability

Mogućnost simulacije

all-in-one-dental-treatments
all-in-one-dental-care
full-dental-digital-workflow
dental-digital-treatments

Dentalni partneri

dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner-alpha-bio
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partners
dr-jelusic-partners
dr-jelusic-partner
dr-jelusic-partners